Stephan van Beek

Stephan van Beek

Fietser, secretaris

Ik ben Stephan van Beek, 53 jaar en samen met Team065 brengen wij geld bij elkaar om mensen die kanker hebben te helpen.

Als lid van dit geweldige team wil ik dan ook mijn bijdrage leveren om "Leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Naast het bij elkaar brengen van geld voor dit goede doel zal ik tijdens de Roparun als fietser onze lopers begeleiden.

Klik op mijn foto als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.

Sandra van der Veer

Sandra van der Veer

Fietser

Fietsen vind ik leuk en dan ook nog het voor het goede doel Roparun maakt het plaatje voor mij compleet! Het sportieve, de gezellige sfeer tijdens de Roparun en de goede doelen zorgen ervoor dat ik voor de 9e keer mee doe.

Door de jaren heen heb ik veel goede gesteunde doelen door Roparun voorbij zien komen, soms ook zaken waarvan je verwacht dat die goed geregeld zijn in Nederland. We organiseren door het jaar heen diverse activiteiten en verkoopacties om zoveel mogelijk geld op te halen!

Elie van Sligtenhorst

Elie van Sligtenhorst

Fietser

Dit wordt mijn 5e Roparun. Ik ga nu als fietser mee.

Deelname aan de Roparun heb ik als een mooi en indrukwekkend evenement ervaren. Om me heen zie ik veel mensen die tegen deze ziekte vechten en het helaas vaak niet winnen. Ik heb helaas zelf meerdere familieleden aan deze rotziekte verloren. Ik wil me graag inzetten om geld in te zamelen voor de Roparun en daarmee een steentje bijdragen.

Vacature

Vacature

Fietser

Heb jij zin in een sportieve uitdaging en wil je daarmee het goede doel van Roparun ondersteunen en heb je niets te doen met het Pinksterweekend? Doe mee met ons team, stuur een berichtje naar info@team065.nl
.