Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de club, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Team065 ontvangt hiervoor geld voor de Roparun. Ook als je bij webshops als Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en verschillende andere winkels besteld gaat een percentage van het aankoopbedrag naar Team065 (Roparun).

Ga naar deze link: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4133&cn=nl&ln=nl

HOE WERKT HET?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert jouw club hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

JE BLIJFT ANONIEM

Noch SponsorKliks, noch Team065 weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor jouw sponsordoel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

SPONSORKLIKS APP EN BROWSER-EXTENSIE

Download de app om Sponsorkliks altijd bij de hand te hebben en om direct het totale commissiebedrag en alle transacties te zien. De app is beschikbaar voor Android en Apple.
Je kunt de pagina ook toevoegen aan je bookmarks of instellen als startpagina. Als je zeker wilt weten dat je niet meer vergeet om met je aankoop te sponsoren dan kun je de browser-extensie installeren. Dat kan in Google Chrome en Microsoft Edge.

Klik hier om de browser-extensie te installeren.