Om geld in te zamelen voor de stichting Roparun organiseert Team065 tijdens de meivakantie (30 april t/m 8 mei 2022) een virtuele uitdaging.

Tijdens de Roparun run legt een Roparunner 65 km af, de begeleidende fietsers zelfs 275 km. Bij de challenge hoef jij deze afstand niet af te leggen. Voor jou is de afstand symbolisch, je kan zelf kiezen wat jou het beste uitkomt.

Er zijn 2 opties. Je kunt ervoor kiezen om tijdens deze periode:

  1. minimaal 6,5 km te wandelen, te skeeleren of hard te lopen.
  2. minimaal 27,5 km te fietsen.

Dit mag je in een keer doen of verspreid over de gehele periode. Zodra de Challenge is volbracht krijg je een mooie en unieke medaille toegestuurd. Het geld dat we hiermee ophalen komt ten goede aan de stichting Roparun.

Meld je aan via team065.challenge@gmail.com onder vermelding van je naam en adres. Het inschrijfgeld bedraagt €10, dit kan je overmaken naar Stichting Team 65, NL49RABO0162490372 onder vermelding van Challenge en je naam.

Inschrijven kan t/m 22 april 2022.

Zodra we het inschrijfgeld ontvangen hebben, ben je ingeschreven en ontvang je nadere informatie. Na volbrengen van de challenge ontvang je een medaille. Het zou leuk zijn als je af en toe wat post op Instagram of Facebook met #roparun_team065. En mocht je nog meer mensen weten te motiveren om mee te doen? Zeg het voort!

Succes en sportieve groet