Altijd al meer willen weten over wijnen…? Kom dan naar de wijnproeverij op vrijdag 29 januari 2016. Een wijnproeverij die team065 organiseert in samenwerking met De Rooi Pannen Tilburg en Willem Klavers. Een gezellige en leerzame avond waar wijnproeven en wijn centraal staat. Je leert deze avond veel over wijnen en over de feiten achter de wijnen. En met deelname aan de wijnproeverij steun je ook nog eens het goede doel waar team065 zich voor inzet, namelijk de Roparun.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 520 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Hiermee levert ons team een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De avond begint om 19.00 uur met ontvangst onder het genot van een glas wijn. De wijnproeverij (inclusief hapjes) start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Er is tevens de mogelijkheid tot het kopen van flessen wijn. Ook van deze opbrengst gaat een deel naar het goede doel.
De kosten voor deelname aan de wijnproeverij bedragen 35 euro per persoon.

Het is mogelijk om bij De Rooi Pannen een hotelkamer (met 3, 4 of 5 sterren) te boeken.
Voor meer informatie zie www.derooipannen.nl/praktijkfaciliteiten/hotels/tilburg/

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de wijnproeverij stuur dan een email naar William Kuijpers (wgg.kuijpers@home.nl). Geef hierbij ook aan met hoeveel personen je komt. De kosten voor deelname kan je overmaken op NL49RABO0162490372 ten name van Stichting Team 65. Graag met vermelding van je naam en wijnproeverij.