Nog een paar weken voordat we van start gaan voor de Roparun (Team065 gaat dit jaar voor de 15e keer mee). We vertrekken vanuit Frankrijk voor de non-stop estafette naar Rotterdam. Ben jij die fietser die wel van een sportieve uitdaging houdt en zich wil inzetten voor een goed doel? Neem dan contact op met team065@outlook.com.

Wat een toppers ????bij de mini Roparun vandaag in Valkenswaard. Geweldig hoe de leerlingen van basisschool De Pionier zich hebben ingezet voor Stichting Roparun. Super veel dank aan de leerlingen!???? Binnenkort horen we hoeveel dit opgeleverd heeft voor niet medische en palliatieve zorg aan kankerpatienten!
Graag willen wij alle sponsors en mensen die ons gesteund hebben het afgelopen jaar bedanken en wij wensen hen fijne feestdagen!
Ook in het nieuwe jaar gaan we er als team alles aan doen om weer een prachtig bedrag te kunnen doneren aan de Roparun. Hier proosten we op ????

Heb jij ook heerlijke oliebollen en appelbeignets gebakken tijdens de feestdagen? Lekker! Maar waar laat je het frituurvet? Benader een lid van ons Roparun team (Team065) om van je vet af te komen, en steun hiermee de Roparun!

Na een geweldige editie in 2023 waar we €21.499,18 bij elkaar hebben gebracht, hebben we voor het komende Roparun jaar met 3 sponsor acties een goede start gemaakt. Zo stonden we te masseren en verkeersregelen bij de Zeewolde Endurance, masseren bij de Keistad Triathlon en verkeersregelen bij wielerkoers Diekirch-Valkenswaard. De worstenbroodjes en chocoladeletters zijn inmiddels massaal besteld en worden in de komende maand geleverd.

In 2024 nemen we voor de 15e keer deel aan de Roparun, dit keer weer vanuit Frankrijk. Heb jij zin om dit feestje met het gezelligste team mee te maken? Neem dan contact met ons op: team065@outlook.com.

Onze bijdrage dit jaar aan de Stichting Roparun is geworden: €16.509.09
Graag willen we iedereen bedanken die ons team gesteund heeft met een donatie, sponsoring, aankoop van worstenbroodjes, chocoladeletters, bierpakketten en loten of op een andere manier een bijdrage gedaan heeft aan ons team.
De (speciaal)bierpakketten actie van @Team065 was een groot success. Mede dankzij de belangeloze medewerking van onderstaande brouwerijen heeft deze actie ruim 1700 euro opgeleverd. Brouwers hartelijk bedankt hiervoor. Goed bezig!
vandeStreek-bierKraftBierBrouwerij StrijderGebrouwen door vrouwenDe BrouwschuurBrouwerij De 7 DeugdenBurgbieren ErmeloTwo Chefs BrewingHert BierKaapse BrouwersStadsbrouwerij 013Strieper Craft Beer Company
Sokken saai? Niet met deze vrolijke hippe sokken!
Met je aankoop steun je tevens de Roparun! De kleine maat komt wat later ter verkoop.

Nu te koop bij MedSocks: klik hier